Search
Close this search box.

АКТУЕЛНЕ НОВОСТИ

ИРБРС и Економски факултет Универзитета у Бањој Луци потписали су уговор о обављању стручне праксе за студенте

Инвестиционо-развојна банка Републике Српске и Економски факултет Универзитета у Бањој Луци потписали су уговор о обављању стручне праксе за студенте овог факултета. Уговор су потписали в.д. директора Инвестиционо-развојне банке Републике Српске Дражен Врховац и декан Економског факултета у Бањој Луци проф. др Миленко Крајишник.

Пракса за студенте, у складу са наставним планом и програмом Факултета Студијског програма Економија и пословно управљање и Пословна информатика, биће реализована у академској 2021/2022. години, један радни дан у радној седмици у зимском и љетном семестру.

У току трајања праксе студент ће обављати оне активности које су у складу са природом дјелатности коју обавља Инвестиционо-развојна банка Репулике Српске, а које су студенту неопходне за стицање знања, вјештина и компетенција из области економије и менаџмента.

Инвестиционо-развојна банка Републике Српске и Економски факултет у Бањој Луци сарадњу на пријему студената за праксу започеле су 2017. године. Од тада до данас сарадња траје без прекида, сваке академске године.

Обострани интерес, и Инвестиционо-развојне банке Републике Српске и Економског факултета у Бањој Луци, јесте да препознамо и на најбољи начин обучимо младе и талентоване људе, тако што ћемо им уз теоријски дио на факултету омогућити и пружити и најбољу праксу у Инвестиционо-развојној банци Републике Српске, с циљем останка младих у Републици Српској.