Search
Close this search box.

АКТУЕЛНЕ НОВОСТИ

[post_tags]

ИРБРС на ГО Конференцији

У Бањој Луци је одржана ГО Конференција под називом „Развој привреде под утицајем савремених технологија“, чији организатор је била маркетиншка агенција WOW. Ова конференција је окупила еминентне личности које су разговарали на тему кроз два дуела, два панела и два кеynote говорника. Циљ овог догађаја је био суочити традиционалан и модеран приступ бизнису.

Овом приликом дати су многи одговори како савремене технологије утичу на људе, развој пословања али и на политички аспект. На Конференцији је био велики број посјетилаца међу којима су били и представници Инвестиционо-развојне банке Републике Српске.

Сви присутни су могли да чују корисне савјете водећих стручњака из привреде и политике на теме како управљати пословањем, како уводити новине, те како се прилагодити на промјене које доноси савремени свијет. Такође, како развити нове вјештине код тима уз помоћ савремених алата за пословање, а све у циљу повећања продуктивности, прихода и профита.

Након званичног конференцијског дијела услиједили су Б2Б састанци који су омогућили упознавање свих учесника те размјена контаката у циљу стварања нових пословних повезивања која би утицала на унапрјеђење економског развоја код нас и у региону.