Search
Close this search box.

АКТУЕЛНЕ НОВОСТИ

[post_tags]

ИРБРС подржала „Конференцију беба“ 2024.

Дефинитивно један од најљепших догађаја у нашој Републици Српској је годишња манифестација под називом „Конференција беба“ која се успјешно већ годинама организује у многим локалним заједницама.

Четрнаеста по реду „Конференција беба“ 2024. неизоставно је одржана и у Приједору гдје је поред великог броја беба било присутно и много суграђана који су дошли да уживају у најискренијим погледима и осмијесима наших најмлађих заједно са њиховим родитељима.

В.д директора Инвестиционо-развојне банке Републике Српске Дражен Врховац је и ове године уручио прикладне поклоне бебама чија имена су се нашла међу срећним добитницима. Родитељи беба нису крили одушевљење те су се захвалили Врховцу и Банци што их ни овај пут није заборавио.

Овим поводом Град Приједор је наградио и трочлано предсједништво које чине најстарија беба рођена у периоду од прошле манифестације до овогодишње, затим најмлађа беба и беба са највећим бројем браће и сестара.

Покровитељ  овог „Конференција беба“ 2024. је  Министарство породице, омладине и спорта у Влади Републике Српске, а организатори су општине домаћини, док је медијски покровитељ Радио телевизија Републике Српске.