Search
Close this search box.

АКТУЕЛНЕ НОВОСТИ

[post_tags]

Врховац на „Конференцији беба“ у Приједору

Инвестиционо-развојна банка Републике Српске на челу са в.д директором Драженом Врховцем и ове године је подржала манифестацију под називом “Конференција беба” која се већ традиционално организује широм наше земље, а у заједничкој сарадњи са Министарством омладине и спорта Републике Српске те свих општина на територији Републике Српске.

Врховац је данас у Приједору посјетио ову манифестацији гдје је обрадовао присутне малишане пригодним поклонима. Овом приликом је рекао да Инвестиционо-развојна банка Републике Српске већ неколико година учествује у подршци ове манифестације која је уједно и најљепша манифестација. “Наравно да смо ми присутни као друштвено-одговорна институција и бићемо и даље на оваквим и сличним догађајима”, додао је Врховац.

Градоначелник Приједора Слободан Јавор се захвалио свим установама, предузећима и појединцима који су узели учешће и помогли да се набаве сви поклони који се данас дарују бебама, те подсјетио да град води рачуна о најмлађима и на начин да се гради нови вртић и исплаћује накнаду за прво, друго и трећерођено дијете.

Ове године новина је да се бебе рођене 16. маја дарују златником, а то су овај пут били: Лука Бероња, Минел Пилиповић и Јаков Павловић. “То је један мали знак пажње и симболично, 16. мај је Дан града и требамо то поштовати”, поручио је Јавор.