Search
Close this search box.

АКТУЕЛНЕ НОВОСТИ

[post_tags]

Врховац на конференцији „Digital snow“ на Јахорини

Фото: Глас Српске

Конференција „Digital snow“ окупила је протеклог викенда на Јахорини пословне лидере и стручњаке из различитих области који су истраживали најновије иновације, пословне могућности и перспективе за будућност индустрије скијања, те пружили прилику за умрежавање и стварање пословних контаката.

Организатор конференције је Олимпијски центар Јахорина, а на свечаном отварању обратио се и в.д. директора Инвестиционо-развојне банке Републике Српске Дражен Врховац. Отварању су присуствовали и министар трговине и туризма Републике Српске Денис Шулић, министар породице, омладине и спорта Селма Чабрић, директор Олимпијског центра „Јахорина“ Дејан Љевнаић и предсједник Надзорног одбора Недељко Елек.

Директор Олимпијског центра „Јахорина“ Дејан Љевнаић рекао је да је ова конференција отворила Олимпијском центру врата ка новим пословним приликама, као и да су састанци са стручњацима из ове области омогућили да истраже нове технике и приступе који ће побољшати квалитет скијашког центра. Панелисти су дијелили искуства и примјере најбоље праксе из својих земаља, истичући важност стварања приступачних опција за дјецу различитих социоекономских позадина.

Из Олимпијског центра „Јахорина“ оцијенили су да је долазак стручњака из различитих земаља омогућио приступ глобалном знању и иновацијама у дигиталној индустрији, чиме се доприноси развоју локалних талената и компанија, истичући да ће ова размјена знања и искустава додатно ојачати позицију скијашког Олимпијског центра као водећег у региону.