Search
Close this search box.

АКТУЕЛНЕ НОВОСТИ

[post_tags]

Врховац: Велики пут смо прешли за кратко вријеме

„Задовољан сам нашим радом у Инвестиционо-развојној банци Републике Српске. Велики пут смо прешли за кратко вријеме у промоцији потенцијала Републике Српске и добили партнере на међународном нивоу“, рекао је в.д. директора ИРБРС Дражен Врховац гостујући у Јутарњем програму Радио-телевизије Републике Српске.

Говорећи о инвестиционој конференцији ИНВЕСТ ФОРУМУ он је рекао да је створена огромна прилика за улагање у Републику Српску, коју не смијемо да пропустимо.

„Наш први ИНВЕСТ ФОРУМ одржан је у септембру прошле године у Бањалуци. Огромно је било интересовање међународних привредника, а ове године смо формат међународне промоције проширили и у државе са којима имамо сарадњу. Посјетили смо привреднике у Бечу, Истанбулу, Милану, били смо у Абу Дабију, Ријаду“, рекао је Врховац.

Он је рекао да су увелико почеле припреме за „ИНВЕСТ ФОРУМ“, који би заједно са инвестиционом конференцијом „ИНВЕСТ СРПСКА“, требало да буде одржан у новембру на Јахорини, а на којем се очекује још већа посјета компанија.

Гостовање погледајте на овом линку: