Search
Close this search box.

АКТУЕЛНЕ НОВОСТИ

Директор ИРБРС Дражен Врховац и градоначелник Приједора Далибор Павловић посјетили предузеће “Лигнум Стјепановић”

 

Градоначелник Приједора Далибор Павловић је данас са делегацијом коју су чинили в.д. директора Инвестиционо-развојне банке Републике Српске (ИРБРС) Дражен Врховац и директор Шумског газдинства (ШГ) Приједор Саша Бурсаћ обишао компанију ” Лигнум Стјепановић”.

Они су током обиласка погона и разговором са власницима имали прилике да се упознају са радом, ове извозно оријентисане, компаније.

Компанија “Лигнум Стјепановић” доо нуди услуге превоза у друмском саобраћају, како у Босни и Херцеговини тако и на територији цијеле Европе, те има богату понуду дрвних сортимената изузетног квалитета, произведених од стабала из очуваних шума у окружењу. Највећи дио производа “Лигнум Стјепановић” извози на захтјевно тржиште земаља ЕУ, гдје се подразумијева врхунски квалитет производа. Из понуде дрвних сортимената могу се изабрати: елементи за масив панел-плоче, фриза за паркет, даске, фосне, летве, штрафле, греде, гредице и осталу грађу за дрвене кровне конструкције.

Фирма запошљава 45 радника, а има и погон у Радомировцу, на територији Новог Града гдје имају запослено још тридесетак радника.

Власници фирме су након обиласка захвалили градоначенику и гостима који су, како рекоше, били прва званична делегација која их је посјетила током пет година колико раде на територији града Приједора.