Search
Close this search box.

АКТУЕЛНЕ НОВОСТИ

IRB RS

Финансијски механизам – Инфо сесија за јединице локалне самоуправе

Инвестиционо-развојна банка Републике Српске расписала је Јавни позив јединицама локалне самоуправе у Републици Српској за подношење приједлога пројеката за додјелу средстава из Финансијског механизма за финансирање пројеката интегрисаног и одрживог локалног развоја.

С циљем детаљнијег представљања методологије припреме и подношења, евалуације и одабира пројектних приједлога планирано је одржавање Инфо сесије, путем Zoom платформе у петак 18.11.2022. године са почетком у 11h.

Позивамо све јединице локалне самоуправе у Републици Српској, јавна предузећа и јавне установе чији је оснивач јединица локалне самоуправе да, најкасније до четвртка 17.11.2022. године искажу своју заинтересованост за праћење и учешће у Инфо сесији, путем мејла lokalni.projekti@irbrs.org.

Јавни позив јединицама локалне самоуправе у Републици Српској за подношење приједлога пројеката за додјелу средстава из Финансијског механизма отворен је до 30.11.2022. године до 15 часова, а доступан је на овом линку: Јавни позив јединицама локалне самоуправе.