Search
Close this search box.

АКТУЕЛНЕ НОВОСТИ

[post_tags]

ИРБРС добитник посебног признања Осигурања Аура

Инвестиционо-развојна банка Републике Српске добитник је посебног признања Осигурања Аура, за указано повјерење финансијском сектору. Признање је уручено в.д. директору Дражену Врховцу поводом 15 година рада ове осигуравајуће куће.

„Са задовољством захваљујемо Инвестиционо-развојној банци Републике Српске на указаном повјерењу и континуираној подршци. Да је није било те давне 2009. године питање је да ли бисмо ми били данас гдје јесмо. Сарадња траје и данас и надамо се да ће бити настављена“, навели су из Осигурања Аура.

В.д. директора Инвестиционо-развојне банке Републике Српске Дражен Врховац захвалио је за признање, јер су у овој осигуравајућој кући препознали да је главни циљ и мотив рада ИРБРС подршка грађанима, привреди и бизнису, с циљем развоја Републике Српске.

„Честитам јубилеј успјешног рада и желим вам наставак пословања. Драго нам је што смо подршка успјешним предузећима“, рекао је Врховац.

Осигурање Аура, како наводе, обиљежава деценију и по посвећености, истрајности и тимског рада и вјерују да су оправдали повјерење које им је указала Инвестиционо-развојна банка Републике Српске својом подршком.

Осигурање Аура је један од заштитних знакова Бањалуке и БиХ. Ово домаће осигуравајуће друштво основано је 2007. Године, а данас има више од 100 продајних мјеста и преко 300 сарадника и запослених. На свечаности поводом 15 година рада уручена су признања и радницима који су у овој кући 10 година и који су постигли одличне резултате у пословању.