Search
Close this search box.

АКТУЕЛНЕ НОВОСТИ

[post_tags]

ИРБРС на пословној вечери Удружења италијанских привредника

Удружење италијанских привредника у БиХ организовало је синоћ у Сарајеву пословну вечеру, којој је присуствовао и Златко Поповић, в.д. извршног директора за управљањем портфељом и заједничке послове у Инвестиционо-развојној банци Републике Српске.

Током вечере разговарало се о мјерама нове италијанске владе и подстицајима инвеститорима, као и о могућностима улагања италијанских привредника у Републику Српску.

Поповић је италијанским привредницима представио активности Инвестиционо-развојне банке Републике Српске, са нагласком на нашу традиционалну Инвестициону конференцију „ИНВЕСТ СРПСКА“, као и на предстојећи први ИНВЕСТ ФОРУМ, који у сарадњи са Владом Републике Српске организујемо 19. септембра у Бањој Луци.

Привредници су поздравили рад и активности ИРБРС и потврдили активно учешће на нашем ИНВЕСТ ФОРУМУ.

Домаћин вечере био је предсједник Удружења италијанских привредника у БиХ Ђузепе Франки. Вечери су присуствовали амбасадор Италије у БиХ Mарко Ди Руца, предсједница удружења привредника „CONFINDUSTRIA EST EUROPA“ Мариа Луиза Мерони, предсједник Управе Интеса САНПАОЛО банке Марко Тревисан, в.д.директора Развојне агенције Града Приједора ПРЕДА господин Александар Дрљача и други представници привредног живота.