Search
Close this search box.

АКТУЕЛНЕ НОВОСТИ

Нова база података пласираних кредита ИРБРС

На нашем сајту од данас је доступна нова верзија Базе података о пласираним кредитима.

Нова база у потпуности je редизајнирана, како у визуелном смислу, тако и по питању функционалности. Омогућена је бржа претрага по заданим критеријумима, уз побољшану прегледност. Уведени су нови параметри за филтрирање резултата претраге, а доступно је и више детаља о сваком кредитном захтјеву.

Саставни дио нове базе од сада су и извјештаји о пласираним средствима по различитим критеријумима, уз могућност приказа у табеларној форми или у форми графикона.

Новост је и калкулатор кредита који свим заинтересованим будућим корисницима омогућава да на једноставан начин израчунају комплетан отплатни план кредита, односно да сазнају висину рате коју би плаћали.

База пласираних кредита намијењена је првенствено физичким и правним лицима који су поднијели захтјев за неки од кредита ИРБРС, како би могли да прате у којој фази одобравања се налази њихов кредитни захтјев.

Поред тога, база пружа мноштво информација о пласираним кредитним средствима ИРБРС, који могу бити занимљиви економским аналитичарима, потенцијалним страним инвеститорима, медијима и другим заинтерeсованим странама.

Најважније од свега, јавности Републике Српске омогућен је транспарентан увид у досадашњи рад ИРБРС у домену кредитних пласмана.

Поред базе пласираних кредита, на сајту ИРБРС доступне су још три базе података: