Search
Close this search box.

АКТУЕЛНЕ НОВОСТИ

[post_tags]

Обуке за представнике општина у циљу повећања квалитета пројектних апликација у склопу Финансијског механизма

Инвестиционо-развојна банка Републике Српске (ИРБРС), у сарадњи са партнерским институцијама, организује обуке за представнике јединица локалне самоуправе на тему развоја и ефикасног управљања пројектним циклусом.

Циљ обука је преношење теоријских знања и практичног демонстрирања захтјева за припрему конкурентних пројектних приједлога посвећених економском, социјалном и друштвеном развоју локалних заједница у Републици Српској.

Обуке се предузимају као дио континуираних активности на повећању квалитета и конкурентности пројектних апликација које се подносе за додјелу бесповратних средстава Финансијског механизма.

У складу са исказаним интересовањем, једнодневне обуке одржаће се на четири регионална локалитета Министарства управе и локалне самоуправе Републике Српске за обуку јединица локалне самоуправе, и то у: Бањој Луци, Бијељини, Источном Сарајеву и Требињу.

ИРБРС позива све јединице локалне самоуправе да узму учешће у овом догађају, уз очекивања да ће им стечена знања и вјештине бити од користити за припрему и спровођење пројеката, без обзира на изворе из којих се финансирају.

Своју заинтерсованост општине могу да потврде путем телефона: 051/334-774 или на e-mail: aleksandar.djukic@irbrs.org.