Search
Close this search box.

АКТУЕЛНЕ НОВОСТИ

Представници ИРБРС у посјети општини Трново


Представници Инвестиционо-развојне банке Републике Српске из Сектора за промоцију страних инвестиција одржали су састанак са начелником општине Трново Драгомиром Гаговићем.

Инвестиционо-развојна банка Републике Српске основала је Сектор за стране инвестиције и препознала активности везане за сарадњу и представљање потенцијала локалних заједница и управо то је била и тема – прикупљање података који ће бити објављени у нашој бази података и на сајту ИРБРС, с циљем доступности потенцијалним страним инвеститорима.

С обзиром на то да се ради о новом сектору, који тек почиње са радом, приоритет су састанци Инвестиционо-развојне банке Републике Српске са градоначелницима и начелницима општина. Међусобна добра сарадња је кључ будућих активности, како би у сваком тренутку и на вријеме били ажурирани потребни подаци из локалних заједница и обједињени на нашем веб-сајту.

Добијене информације ће бити обрађене и постављене у централној бази података Инвестиционо-развојне банке Републике Српске и на нашем веб-сајту и лако доступне свим потенцијалним страним инвеститорима.

До сада су представници наше Банке посјетили општине Источну Илиџу, Источно Ново Сарајево, Соколац, а настављамо са посјетама овој регији, до Бијељине.

Претходно је одржан састанак са в.д. директором Агенције за унапређење страних инвестиција у БиХ Милицом Марковић.