Search
Close this search box.

АКТУЕЛНЕ НОВОСТИ

[post_tags]

Продужен рок за подношење понуда за учешће на тендеру ради продаје акција у Акционарском друштву “Нови аутодијелови” Рудо

На основу члана 20. став 4. и 5. Правила тендерске продаје (“Службени гласник Републике Српске”, број: 32/13) и тачке 6. Јавног позива за учешће на тендеру под ознаком: IRB-T-23/3 ради продаје акција државног капитала у Акционарском друштву за производњу дијелова и прибора за моторна возила „Нови аутодијелови“ Рудо објављеног дана 02.03.2018. године, Инвестиционо-развојна банка Републике Српске АД Бања Лука, Видовданска 2, Бања Лука (у даљем тексту: Инвестиционо-развојна банка), објављује:

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

о продужењу рока за подношење понуда ради учешћа на тендеру под ознаком: IRB-T-25/3 за продају акција државног капитала у:

Акционарском друштву за производњу дијелова и прибора за моторна возила
„Нови аутодијелови“ Рудо

1. Инвестиционо-развојна банка продужава рок за подношење понуда ради учешћа на тендеру под ознаком: IRB-T-25/3 за продају акција државног капитала у Акционарском друштву за производњу дијелова и прибора за моторна возила „Нови аутодијелови“ Рудо. Нови рок за подношење понуда истиче дана 11.05.2018. године у 12,00 часова. Понуде се подносе непосредно у Инвестиционо-развојној банци.

2. Јавно отварање коверти означених са „Понуда“ и „Пратећа документација“ обавиће се у просторијама Инвестиционо-развојне банке дана 11.05.2018. године са почетком у 13,00 часова, а с циљем објављивања идентитета понуђача.