Search
Close this search box.

АКТУЕЛНЕ НОВОСТИ

berza
[post_tags]

Продужен рок за подношење понуда за учешће на тендеру ради продаје акција у предузећу „Нова Романија“ Соколац

На основу члана 20. став 4. и 5. Правила тендерске продаје (“Службени гласник Републике Српске”, број: 32/13) и тачке 7. Јавног позива за учешће на тендеру под ознаком: IRB-T-19/1 ради продаје акција државног капитала у Акционарском друштву за прераду дрвета „НОВА РОМАНИЈА“ Соколац, објављеног дана 30.05.2016. године, Инвестиционо-развојна банка Републике Српске АД Бања Лука, Видовданска 2, Бања Лука (у даљем тексту: Инвестиционо-развојна банка), објављује:

ОБАВЈЕШТЕЊЕ
 
о продужењу рока за подношење понуда ради учешћа на тендеру под ознаком: IRB-T-19/1 за продају акција државног капитала у:

Акционарском друштву за прераду дрвета „НОВА РОМАНИЈА“ Соколац

1. Инвестиционо-развојна банка продужава рок за подношење понуда ради учешћа на тендеру под ознаком: IRB-T-19/1 за продају акција државног капитала у Акционарском друштву за прераду дрвета „НОВА РОМАНИЈА“ Соколац.
Нови рок за подношење понуда истиче дана 15.09.2016. године у 12,00 часова. Понуде се подносе непосредно у Инвестиционо-развојној банци.

2. Јавно отварање коверти означених са „Понуда“ и „Пратећа документација“ обавиће се у просторијама Инвестиционо-развојне банке дана 15.09.2016. године са почетком у 13,00 часова, а с циљем објављивања идентитета понуђача.