Search
Close this search box.

АКТУЕЛНЕ НОВОСТИ

berza
[post_tags]

Продужен рок за подношење понуда за учешће на тендеру ради продаје акција у предузећу „Нови аутодијелови“ Рудо

На основу члана 20. став 4. и 5. Правила тендерске продаје (“Службени гласник Републике Српске”, број: 32/13) и тачке 6. Јавног позива за учешће на тендеру под ознаком: IRB-T-18/2 ради продаје акцијског капитала у Акционарском друштву за производњу дијелова и прибора за моторна возила „Нови аутодијелови“ Рудо објављен Јавним позивом дана 17.05.2016. године, Инвестиционо-развојна банка Републике Српске АД Бања Лука, Видовданска 2, Бања Лука (у даљем тексту: Инвестиционо-развојна банка), објављује:

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

о продужењу рока за подношење понуда за учешће на тендеру под ознаком: IRB-T-18/2 ради продаје акцијског капитала у:
Акционарском друштву за производњу дијелова и прибора за моторна возила
„Нови аутодијелови“ Рудо

1. Инвестиционо-развојна банка продужава рок за подношење понуда за учешће на тендеру под ознаком: IRB-T-18/2 за продају акцијског капитала у Акционарском друштву за производњу дијелова и прибора за моторна возила „Нови аутодијелови“ Рудо. Нови рок за подношење понуда истиче дана 01.09.2016. године у 12,00 часова. Понуде се подносе непосредно у Инвестиционо-развојној банци.

2. Јавно отварање коверти означених са „Понуда“ и „Пратећа документација“ обавиће се у просторијама Инвестиционо-развојне банке дана 01.09.2016. године са почетком у 13,00 часова, а у циљу објављивања идентитета понуђача.