Search
Close this search box.

АКТУЕЛНЕ НОВОСТИ

Врховац, Шулић и Шупут о конференцији „ИНВЕСТ СРПСКА“

Извор: АТВ

Учесници Треће инвестиционе конференције „ИНВЕСТ СРПСКА“, која је одржана од 30. октобра до 1. новембра у Бањи Врућици код Теслића задовољни су коментарима, одговорима и сугестијама панелиста на теме које су биле актуелне на самој конференцији.

О томе су у емисији „Прича се“ која је на Алтернативној телевизији емитована у петак, 3. новембра говорили в.д. директора Инвестиционо-развојне банке Републике Српске Дражен Врховац, министар трговине и туризма Републике Српске Денис Шулић и директор Агенције за банкарство Републике Српске Срђан Шупут.

Врховац је подсјетио да је конференција окупила најважније доносиоце одлука, представнике јединица локалне самоуправе, пословне и финансијске заједнице Републике Српске и региона који су дали препоруке за промоцију домаћег извоза и замјену увоза домаћом производњом, као и за јачање инвестиционе промоције Републике Српске и наших градова и општина.

Конференцију под слоганом „Наша визија = Српска“, која је окупила 250 учесника, организовала је Инвестиционо-развојна банка Републике Српске уз подршку предсједника Републике Српске Милорада Додика.

Учесници Треће инвестиционе конференције „ИНВЕСТ СРПСКА“, која је одржана од 30. октобра до 1. новембра у Бањи Врућици код Теслића задовољни су.