Search
Close this search box.

АКТУЕЛНЕ НОВОСТИ

[post_tags]

Захвалница за ИРБРС од сајма „Интерагро“

Инвестиционо-развојна банка Републике Српске и ове године активно је учествовала на Међународном сајму пољопривреде „Интерагро 2023“, који је у Бијељини одржан од 20. до 22. септембра.

Највећа сајамска манифестација из области аграра у БиХ окупила је 150 излагача из земаља региона, а ИРБРС је и овај пут пружила грађанима Семберије све одговоре на питања о нашим производима.

Организатор сајма, А.Д. „Град“ Бијељина упутила нам је писмо захвалности, „као традиционалном излагачу који утиче да из године у годину сајам придобије повјерење нових учесника“.

„Долазак нових излагача утицао је на обогаћивање понуде, затим на константно повећање интересовања за учешће на разним тематским изложбама, те смо тако сви заједно утицали на квалитет и ширину спектра излагачког потенцијала“, наводе организатори.

Додали су да је овогодишња посјећеност сајма била посебно запажена.

Тродневна сајамска манифестација одржана је у простору Агро-тржног центра „Кнез Иво од Семберије“ гдје су учесници своје производе изложили на отвореном и у затвореном простору. Овогодишњи број излагача до је сада највећи, а у односу на претходне године тај број расте.